<p class="Fotobijschrift" pstyle="Fotobijschrift">Andr&eacute; Rieu: &quot;Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst&quot;</p>

André Rieu: "Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst"

Kom in kerststemming met film van André Rieu

Voor wie nu al zin heeft in kerst, kan op zondag 28 november om 10.30 uur bij ZINema zijn ‘kersthart’ ophalen en met volle teugen genieten tijdens de film ‘Christmas met André’, een kerstfilm van De Koning van De Wals, André Rieu. 

NIJVERDAL - Zing mee met liedjes als ‘Jingle Bells’, ‘O Holy Night en ‘Hallelujah’ en raak betoverd door de pracht en praal, zoals de 150 kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en de winterlandschappen die voorbijtrekken.

André pakt uit

André Rieu heeft dit jaar kosten nog moeite gespaard en heeft dus flink uitgepakt om kerst 2021 tot een heerlijk feest te maken. Boogramen, schaatsers, ijsbanen! Het is er allemaal om iedereen geheel in de kerststemming te krijgen. Vergezel André op zijn betoverende kerstconcert bij ZINema, het is een kersttraktatie voor het hele gezin. “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefst door met mijn vrienden, familie en fans, vanuit mijn eigen stad Maastricht. Ik wil mijn bioscooppubliek dan ook uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van de kerst”, aldus André Rieu.

Neem vrienden en familie mee en geniet van dit muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentatrice Charlotte Hawkins met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Christmas met André’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Meer berichten
 
Auto zoeker