Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen.
Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen. Foto: Linda Espeldoorn

Netwerken tijdens de ondernemerslunch

Algemeen

Voor de ‘Week van de Ondernemer’ hebben BusinessClub Hellendoorn-Nijverdal (BCHN), Ondernemend Hellendoorn, de Haarlese Ondernemers Vereniging en Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme (HORT), samen met de gemeente, diverse lunchbijeenkomsten georganiseerd.

HELLENDOORN - Op verschillende locaties konden ondernemers deze week samen lunchen en netwerken. Ondanks de nieuwe corona-maatregelen kon dit op de meeste plaatsen gelukkig doorgaan. “Het is fijn elkaar weer even te spreken,” vertelt een ondernemer. “De meesten van ons hebben elkaar langere tijd niet gezien en het is goed te horen waar iedereen mee bezig is en welke invloed corona heeft gehad.”

Per locatie stond een thema centraal, waar de gastvrouw of -heer meer over vertelde en als het mogelijk was, volgde een rondleiding door het bedrijf.

“Wij zijn heel tevreden,” zegt Jeroen Mensink, namens de gemeente. “Het is mooi dat we dit met alle ondernemersverenigingen samen op deze manier konden realiseren en dat de meeste lunches (corona-veilig) door konden gaan.”

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50