<p>Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen.</p>

Aanwezigen luisteren aandachtig naar het verhaal van Bilal Durmaz bij Plan, over hoe ze gezond kunnen ondernemen.

(Foto: Linda Espeldoorn)

Netwerken tijdens de ondernemerslunch

Voor de ‘Week van de Ondernemer’ hebben BusinessClub Hellendoorn-Nijverdal (BCHN), Ondernemend Hellendoorn, de Haarlese Ondernemers Vereniging en Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme (HORT), samen met de gemeente, diverse lunchbijeenkomsten georganiseerd.

HELLENDOORN - Op verschillende locaties konden ondernemers deze week samen lunchen en netwerken. Ondanks de nieuwe corona-maatregelen kon dit op de meeste plaatsen gelukkig doorgaan. “Het is fijn elkaar weer even te spreken,” vertelt een ondernemer. “De meesten van ons hebben elkaar langere tijd niet gezien en het is goed te horen waar iedereen mee bezig is en welke invloed corona heeft gehad.”

Per locatie stond een thema centraal, waar de gastvrouw of -heer meer over vertelde en als het mogelijk was, volgde een rondleiding door het bedrijf.

“Wij zijn heel tevreden,” zegt Jeroen Mensink, namens de gemeente. “Het is mooi dat we dit met alle ondernemersverenigingen samen op deze manier konden realiseren en dat de meeste lunches (corona-veilig) door konden gaan.”

Meer berichten
 
Auto zoeker