<p>Hoofdtrainer Bart Benneker zeker nog een jaar verbonden aan v.v. Hellendoorn</p>

Hoofdtrainer Bart Benneker zeker nog een jaar verbonden aan v.v. Hellendoorn

v.v. Hellendoorn verlengt contract

Bart Benneker is ook volgend seizoen trainer/coach van v.v. Hellendoorn 1. Het contract met assistent-trainer Arjan Eshuis is eveneens met een jaar verlengd. Dames 1 trainer André Stegehuis heeft ook getekend voor nog een jaar bij v.v. Hellendoorn.

HELLENDOORN - Bart Benneker, die in juni dit jaar zijn trainersdiploma UEFA A / TC-I heeft behaald, is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer bij v.v. Hellendoorn. “De samenwerking tussen Bart en voetbalvereniging Hellendoorn verloopt uitermate goed en tot ieders volle tevredenheid”, laat het bestuur weten. Ook het contract met assistent-trainer Arjan Eshuis is met een jaar verlengd.
Naast zijn rol als trainer/coach van v.v. Hellendoorn 1 is Bart betrokken bij de verdere ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied binnen de vereniging. Komend seizoen zal Bart zich blijven inzetten om het voetbalplan verder uit te rollen binnen de vereniging en samen met de Technische Commissie en diverse andere trainers verdere stappen te zetten in de ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied.
Arjan Eshuis is sinds dit seizoen assistent trainer bij v.v. Hellendoorn 1. De samenwerking tussen Arjan en Bart verloopt goed, alsmede de samenwerking met de rest van de staf en de spelersgroep. Arjan is momenteel bezig met het volgen van de trainersopleiding UEFA B – TC II.

Dames 1 

v.v. Hellendoorn en Dames 1 trainer André Stegehuis hebben akkoord bereikt over verlenging van het contract voor het seizoen 2022-2023.
De trainer uit Almelo is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij v.v. Hellendoorn Vr1. Zowel de Technische Commissie als de spelersgroep van dames 1 zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking. Ook Andre Stegehuis heeft het erg naar zijn zin bij v.v. Hellendoorn en ziet veel kansen voor de verdere groei en ontwikkeling van het meisjes- en damesvoetbal binnen de vereniging.

www.vvhellendoorn.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker