Herenturnteam G.V. Fysion wordt tweede

De herenturners van G.V. Fysion Nijverdal hadden zaterdag 20 november in Didam hun tweede teamwedstrijd. De heren hadden twee weken de tijd gekregen om hun oefeningen te verbeteren en eventuele moeilijkheid toe te passen waar dit mogelijk was. Ze turnden zich naar de tweede plaats.

NIJVERDAL - In de tweede wedstrijdronde mochten alle heren aantreden voor hun wedstrijd. Cavan Boertje die deels nog bij G.V. Fysion traint maar wedstrijden uitkomt voor Rkdos in Kampen dit seizoen liet zien dat hij hard heeft getraind. Hij liet zien goed aan zijn netheid te hebben gewerkt en samen met zijn team mocht hij aan het einde van de dag weer het hoogste podium betreden.

Het team van G.V. Fysion Nijverdal bestond dit keer uit drie heren die deelnamen aan de wedstrijd. Dit waren Bas Leusenkamp, Sven Roenhorst en Maurice Heuver. Dit betekende dat alle scores 100 procent telden voor het teamresultaat en de fouten harder telden dan de vorige keer.
De heren lieten zien dat ze op netheid erg goed verbeterd waren en een stabiele wedstrijd turnden. Op een paar zeldzame foutjes na turnden ze zich erg knap na een tweede plaats op het podium!

De trainer kijkt positief terug op de wedstrijd dag en weet waar de jongen nog kunnen verbeteren. Over vier weken, op 18 december, zal de derde en tevens laatste teamwedstrijd van de najaarscompetitie plaatsvinden. Hiervoor zullen de turners afreizen naar Nijmegen.

Meer berichten
 
Auto zoeker