Afbeelding

Herenturnteam G.V. Fysion wordt tweede

Algemeen

De herenturners van G.V. Fysion Nijverdal hadden zaterdag 20 november in Didam hun tweede teamwedstrijd. De heren hadden twee weken de tijd gekregen om hun oefeningen te verbeteren en eventuele moeilijkheid toe te passen waar dit mogelijk was. Ze turnden zich naar de tweede plaats.

NIJVERDAL - In de tweede wedstrijdronde mochten alle heren aantreden voor hun wedstrijd. Cavan Boertje die deels nog bij G.V. Fysion traint maar wedstrijden uitkomt voor Rkdos in Kampen dit seizoen liet zien dat hij hard heeft getraind. Hij liet zien goed aan zijn netheid te hebben gewerkt en samen met zijn team mocht hij aan het einde van de dag weer het hoogste podium betreden.

Het team van G.V. Fysion Nijverdal bestond dit keer uit drie heren die deelnamen aan de wedstrijd. Dit waren Bas Leusenkamp, Sven Roenhorst en Maurice Heuver. Dit betekende dat alle scores 100 procent telden voor het teamresultaat en de fouten harder telden dan de vorige keer.
De heren lieten zien dat ze op netheid erg goed verbeterd waren en een stabiele wedstrijd turnden. Op een paar zeldzame foutjes na turnden ze zich erg knap na een tweede plaats op het podium!

De trainer kijkt positief terug op de wedstrijd dag en weet waar de jongen nog kunnen verbeteren. Over vier weken, op 18 december, zal de derde en tevens laatste teamwedstrijd van de najaarscompetitie plaatsvinden. Hiervoor zullen de turners afreizen naar Nijmegen.

Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 2 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 6 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 16 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26