De Welle houdt dit jaar weer een kerstkaartenactie

De Welle houdt wederom een kerstkaartenactie. “Kerstdagen staan in het teken van licht en warmte en worden geassocieerd met vrienden en familie, gezelligheid en dankbaarheid. Helaas kunnen we nog steeds niet volop genieten van het samen zijn en samen vieren. Voor sommige mensen is de tijd rondom kerst ook een extra moeilijke periode.”

NIJVERDAL - De kerstkaartenactie is bedoeld om inwoners - jong en oud - die zich alleen voelen een hart onder de riem te steken. De Welle wil zoveel mogelijk inwoners een kerstwens bezorgen.
Meedoen aan de actie kan door een kaart met kerstwens in een open envelop inclusief postzegel bij De Welle in de kerstbrievenbus te deponeren. De Welle zorgt er voor dat alle kaarten verstuurd worden naar mensen die zelfstandig wonen. “ Zij zullen dit gebaar zeker kunnen waarderen. Want het is ontzettend fijn om te ervaren dat er aan je gedacht wordt”, aldus De Welle. Zij hopen met deze actie bij te dragen aan minder eenzaamheid tijdens de feestdagen.

Vanaf woensdag 24 november tot en met 17 december staat de speciale “kerstbrievenbus” bij de balie van De Welle aan de Constantijnstraat 32a in Nijverdal. Hier kunnen elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur de kerstkaarten naartoe gebracht worden.

De Welle roept iedereen op ook mee te doen aan de kerstkaartenactie: “Hoe meer kaarten, hoe beter!” 

Meer berichten
 
Auto zoeker