Foto: Marco Spelten

NKC ’51 en Gert Schorn na dit seizoen uit elkaar

Trainer/coach Gert Schorn is bezig aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer bij korfbalvereniging NKC ’51. In goed overleg tussen Schorn, spelers en de Technische Commissie is besloten om de succesvolle samenwerking aan het eind van dit seizoen stop te zetten. 

NIJVERDAL - Schorn is op dit moment bezig met zijn vierde seizoen bij de Nijverdallers. In het eerste seizoen werd de ploeg tweemaal ongeslagen kampioen in de eerste klasse en werd de ploeg naderhand ook gekroond tot ‘Sportploeg van het Jaar’ van de gemeente Hellendoorn.
Sindsdien heeft de ploeg wat wisselvallig, maar over het algemeen prima gepresteerd in de overgangsklasse, ondanks dat er twee seizoenen niet volledig is gespeeld en er veel wisselingen in de selectie hebben plaatsgevonden. Desondanks zijn zowel spelers als Schorn langzaamaan toe aan iets nieuws en daarom is de knoop doorgehakt om niet met elkaar door te gaan.
De ploeg gaat er de rest van het jaar alles aan doen om op een goede manier samen te kunnen afsluiten.

Zaterdag 27 november gaat de zaalcompetitie van start met een uitwedstrijd naar Wit-Blauw in Kampen. NKC ‘51 gaat ondertussen op zoek naar een opvolger voor Schorn.

Meer berichten
 
Auto zoeker