Afbeelding

Mooie kerstboodschap van de FC Twente selectie

Algemeen

Kerstmis is een mooi moment om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar én de mooie uitdagingen die we in 2022 allemaal tegemoet gaan. Om passend stil te staan bij kerst deelde ook de selectie van FC Twente een eigen kerstboodschap.

ENSCHEDE - Via www.fctwente.nl is de kerst- en nieuwjaarsboodschap te bekijken. “Beste supporters, we hebben het de afgelopen maanden zonder jullie moeten doen. We missen jullie steun, en hopen dat jullie er in het nieuwe jaar bij kunnen zijn.” Zo opende Ramiz Zerrouki de ludieke boodschap. Compleet met kerstmutsen, versiering, kerstlampen en een fanatiek gezongen ‘We wish you a merry Christmas’ om het tafereel compleet te maken! Overduidelijk is dat de eerste selectie zich voor de camera goed wist te vermaken.

Voor de eerste selectie is het momenteel even genieten van de rust en de feestdagen. Maar het eerste duel staat al wel weer op de kalender: op 15 januari trapt men af tegen SC Heerenveen. Voor de FC Twente Vrouwen is het eerste duel een dag later. Op 16 januari nemen zij het op tegen PEC Zwolle voor een mooi duel.

Afbeelding
Grand opening Kozet House of Beauty 2 uur geleden
Afbeelding
‘De burgemeester belde over een baan’ 5 uur geleden
Afbeelding
Film Riders of Justice bij ZINema 8 uur geleden
Afbeelding
Springwedstrijd bij `T Oale Spoor in Hellendoorn 10 uur geleden
Afbeelding
Heren plaatsen zich voor halve finale gisteren
Afbeelding
Open Banendag in Nijverdal 18 mei, 20:02
Afbeelding
Oranje Leeuwinnen in Enschede tegen Finland 18 mei, 08:15
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal geeft een Boxspring weg 17 mei, 17:54