Foto: Annauf.nl
Foto: Annauf.nl

Tara is thuis

Algemeen

NIJVERDAL - De 21-jarige Nijverdalse Tara Filart is woensdag 5 januari thuis gebracht door haar familie. Eerste kerstdag verloor zij haar leven na een eenzijdig ongeluk op Bonaire. 

Tara woonde op Bonaire met haar vriend en was in de vroege ochtend op weg naar haar werk in het Fundashon Mariadal ziekenhuis in Kralendijk, waar ze sinds september vorig jaar werkte. Dat Nijverdal diep bedroefd is en enorm meeleeft met het gezin Filart werd duidelijk toen de kleine rouwstoet met Tara langzaam vanaf het Uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan naar haar huis aan de G.J. Piksenstraat reed.
Langs de hele route had zich een haag van familie, vrienden, kennissen, buren en inwoners gevormd om medeleven te tonen. Bijna iedereen had gehoor gegeven aan de oproep om een lichtje mee te nemen. Van kaarsjes werden twee grote harten gemaakt. De rouwstoet maakte indruk op Nijverdal. Het zorgde voor stilte in de straten.
Donderdag is er mogelijkheid voor condoleren en vrijdag 14 januari zal Tara in besloten kring worden gecremeerd.


foto: Annauf.nl

Afbeelding
ColumLicht balsemen 52 minuten geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 1 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 2 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 4 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 20 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00