<p>Deskundige Ria Ruiter geeft gratis advies tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht</p>

Deskundige Ria Ruiter geeft gratis advies tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht

Inloopspreekuren gaan weer van start

Bij de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal gaan de gratis inloopspreekuren weer van start. Op woensdag 12 januari om 10.00 uur is er het Digitaal Inloopspreekuur en op donderdag 13 januari om 14.00 uur het Inloopspreekuur Arbeidsrecht.  

NIJVERDAL - Tijdens het Digitaal Inloopspreekuur kun iedereen terecht met vragen over iPad, smartphone, Tablet en laptop. De docenten Alice Zandbergen, Temmie Baars, Egbert Jansen en Willy Bildt zorgen ervoor dat het maximale uit het apparaat gehaald kan worden. Tevens kunnen vragen gesteld worden over apps, zoals WhatsApp, Facebook en Instagram en de installatie en het lezen van e-books. Ook is het mogelijk om uitleg te krijgen over de CoronaCheck-app en hoe de papieren QR-code aangevraagd kan worden.

Arbeidsrecht

Met vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en/of mediation kan men terecht bij deskundige Ria Ruiter tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht. Zij geeft gratis advies en kan als mediator optreden bij arbeids- en/of buurconflicten. Verder geeft zij advies op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen.

Meer berichten
 
Auto zoeker