Afbeelding

Scholen van stichting ‘Ieder kind telt’: verschil verbindt

Algemeen

Wij staan voor bijzonder goed onderwijs, waarbij ieder kind, iedere ouder en iedere medewerker telt. Stichting ‘Ieder kind telt’ heeft 11 scholen die kinderen en ouders ontvangen vanuit een open christelijke levenshouding. Alle scholen (10 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs) staan in de gemeente Hellendoorn.

HELLENDOORN - De basisondersteuning is op alle scholen gelijk. Binnen de stichting zijn afspraken gemaakt over de basiskwaliteit en alle scholen werken iedere dag weer aan de kwaliteit van die ondersteuning. Het aantal leerlingen op onze scholen varieert van 35 tot 220. Zelfs een school met 220 leerlingen is nog geen grote basisschool. Dat is een belangrijke reden waarom de medewerkers van onze scholen met elkaar samenwerken. 

Iedere school biedt dezelfde basisondersteuning. Boven op die basisondersteuning werkt iedere school ook aan een eigen onderwijsvisie en aan een eigen profiel. De taal die scholen hiervoor gebruiken is dan weer op alle scholen gelijk, zodat u als ouder visie en aanbod van de verschillende scholen met elkaar kunt vergelijken. 

Om een beeld te krijgen van al onze uitgangspunten, verwijzen we u naar onze website www.iederkindtelt.nl. Daar vindt u ook een animatie van ons strategisch beleidsplan en u kunt het jaarverslag bekijken. Van het jaarverslag is wederom een animatie gemaakt. Waar we best trots op zijn is dat ons jaarverslag 2020 beoordeeld is als het beste jaarverslag van Nederland, van alle besturen primair onderwijs. De duidelijkheid, de eenduidigheid en het beeldende karakter vormen een trots en eerlijk verhaal van stichting ‘Ieder kind telt’. 

Mocht u interesse hebben in een of meer van onze scholen, dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met de school. Op de website vindt u alle scholen met daarbij de contactgegevens.

www.iederkindtelt.nl

Afbeelding
Schoolkorfbaltoernooi bij NKC '51 kent drie verschillende winnaars 41 minuten geleden
Afbeelding
Groot onderhoud aan Burgemeester H. Boersingel 2 uur geleden
Afbeelding
Ruiters van de Hertruiters hadden succesvol weekend 15 uur geleden
Afbeelding
Programma voor 945-jarig bestaan dorp Hellendoorn is bekend 16 uur geleden
Afbeelding
NKC '51 1 speelt lastige wedstrijd tegen Ritola 18 uur geleden
Afbeelding
ZINiN informeert over digitale overheid 20 uur geleden
Afbeelding
Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers 6 jun., 14:02
Afbeelding
SVVN door naar kwartfinale nacompetitie 6 jun., 13:35