Comedynight met Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en Jeroen Pater.
Comedynight met Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en Jeroen Pater.

Stand-up ComedyTunes Comedynight in De Smidse

Algemeen

Vier comedians en een MC, geen moeilijke onderwerpen en scherpe grappen. Op zaterdag 12 februari is De Smidse in Nijverdal een stand-up comedy café. 

NIJVERDAL - ZINiN Theater kondigt deze avond aan met de woorden “De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. In de praktijk komt het neer op een hoop slappe onzin waar hard om gelachen kan worden.” De line-up voor deze ComedyTunes in De Smidse: Emiel van der Logt, Tim Hartog, Mark Waumans en MC Jeroen Pater.

Jeroen Pater, MC tijdens deze comedynight, behoort tot de eerst generatie stand-uppers in Nederland. Emiel van der Logt was finalist van Camaretten en stond op grote festivals als de Zwarte Cross, Lowlands en Parkpop. Tim Hartog ademt stand-up comedy en won zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival. Mark Waumans haalde met zijn eigen stijl de finale van Cameretten en stond hij op Lowlands, Paaspop en Oerol.

Kaarten reserveren

“ComedyTunes is inmiddels een bewezen concept met uitverkochte clubs, zalen en bezoekers die met zere buikspieren van het lachen naar huis gaan.” Kaarten voor de voorstelling van 12 februari 19.30 uur zijn te reserveren via zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Toegangsprijs is 15,- euro.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11