Afbeelding

De romantische uitstraling van JcSophie

Algemeen

Met de kleding van JcSophie is het absoluut niet moeilijk om een romantische look te creëren. Het Nederlandse kledingmerk JcSophie maakt namelijk veel gebruik van pastelkleuren en wittinten. De harde kleuren rood, oranje, groen, blauw of zwart komen niet of nauwelijks voor in de collecties die JcSophie sinds de oprichting in 2014 heeft gemaakt. Verder hebben de collecties weinig ontwerpen met prints of motieven. Wanneer er wel gebruik gemaakt wordt van motieven, dan zijn het vooral organische vormen en niet de grafische en hoekige. Een roze blouse met een ton-sur-ton bloemenprint oogt toch romantischer dan een zwart met wit gestreept T-shirt. 

Ook heel kenmerkend voor de collecties die JcSophie maakt, is het gebruik van veel lichte en soepelvallende materialen. Vooral bij de zomercollecties, waarbij ook veelvuldig gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld viscose en (semi-)transparante stoffen, is een licht briesje al in staat om met de stoffen te spelen.

Niet alleen kleurgebruik en de keuze van materialen zijn bepalend voor de romantische uitstraling. Een nauwsluitend shirt komt eerder stoer of sportief over dan eentje met een a-lijn. Een broek is in veel gevallen praktisch, casual en sportief. Een jurk daarentegen weer heel vrouwelijk. Overigens heeft JcSophie wel elk seizoen opnieuw broeken in de collectie.

Al met al zijn het model, kleur- en materiaalgebruik bepalend voor de romantische en vrouwelijke uitstraling die JcSophie keer op keer weer weet neer te zetten. JcSophie hoort gewoon thuis in de basis die elke vrouw in de kledingkast zou moeten hebben. Gecombineerd met bijvoorbeeld jeans is een vrouwelijke en casual outfit voor een avondje stappen binnen handbereik. 

JcSophie maakt kleding voor alleen vrouwen en zorgt ervoor dat vrouwen zich ook echt vrouw kunnen voelen. Ontdek het zelf in de webshop van Sans Online.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17