Afbeelding

Filmhuisfilm ‘Spencer’ is te zien bij ZINema

Algemeen

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld en er gaan geruchten over affaires. Op dat punt start de filmhuisfilm ‘Spencer’, die op dinsdag 15 februari om 20.00 uur bij ZINema te zien is. Ondanks de geruchten gaan alle kerstfestiviteiten door op het landgoed Sandringham van Koningin Elizabeth en moet Diana zich door drie lange dagen heenslaan. 

NIJVERDAL - In de film ‘Spencer’ wordt prinses Diana gevolgd, die in 1991 het kerstweekend bij haar schoonfamilie in het landhuis Sandringham doorbrengt. Het huwelijk tussen Diana en Charles wankelt al jaren en dit weekend neemt de prinses het besluit: ze wil scheiden van haar echtgenoot. De film volgt Diana nauwgezet tijdens deze paar dagen. Een portret van een prinses, die haar eigen strijd voerde met de regels van het koningshuis, waarin je als mens nauwelijks bewegingsvrijheid en ademruimte hebt.

Reserveren

Kaarten voor deze film à 9,- euro zijn te reserveren via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 6 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 7 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 11 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 14 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 16 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 17 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15