De heren van Het Ravijn vieren met een gebalde vuist een doelpunt.
De heren van Het Ravijn vieren met een gebalde vuist een doelpunt. Foto: WIM BEUNK

Heren 1 van Het Ravijn verliezen inhaalwedstrijd

Algemeen

De  waterpoloheren van Het Ravijn hebben woensdagavond in een midweekse inhaalwedstrijd in Alphen aan den Rijn met 14-12 verloren van AZC. De ploeg van trainer-coach Zeno Reuten speelde, na anderhalve week te hebben stilgelegen vanwege het coronavirus, weer een competitiewedstrijd in de Eredivisie. 

NIJVERDAL - Na een 1-1 gelijke stand in de eerste periode werd de tweede periode heel slecht gespeeld. Aanvoerder Lars Gottemaker: “We speelden de tweede periode erg slecht waardoor zij een gat sloegen die we niet meer konden overbruggen. We kwamen de derde periode wel goed terug maar het was niet genoeg voor de overwinning.”

Zowel de waterpoloheren als -dames mogen dit weekend weer gezond het water in voor de competitie. De waterpoloheren moeten daarvoor naar Utrecht. In het zwembad De Krommerijn zijn om 19.25 uur de heren van UZSC de tegenstanders. De waterpolodames spelen komende week drie wedstrijden. Zaterdag 12 februari start de ploeg van Wicher Diallo om 16.45 uur met een thuiswedstrijd tegen Polar Bears. Donderdag 17 februari reist de ploeg naar Gouda, waar om 20.30 uur in het Groenhovenbad, Widex/GZC-Donk de tegenstander is. Zaterdag 19 februari ontvangen zij tenslotte de dames van UZSC om 18.35 uur weer in ons eigen Ravijnbad.

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54