Afbeelding

Drie kringkampioenen bij PSV Hertruiters

Algemeen

De kampioenschappen van kring Reggedal dressuurpaarden heeft de PSV Hertruiters maar liefst 3 kringkampioenen opgeleverd.

HELLENDOORN - Afgelopen weekend hebben er kringkampioenschappen dressuurpaarden plaats gevonden in manege `t Oale spoor. PSV Hertruiters heeft maar liefst drie kringkampioenen! Maggy Roelofs, Rebecca Turk en Nickè Miskotte zijn kringkampioen geworden in de kring Reggedal dressuurpaarden indoor 2022. Naast deze kampioenen is er ook een reservekampioen en dat is Annelies Hosmar. 

Maggy Roelofs kwam uit in cat. B en behaalde de eerste plaats met 69,00% samen met paard Nova Girl. Rebecca Turk reed met La Luna in de cat. L2 en behaalde de eerste plaats met 68,83%. Nickè Miskotte kwam uit in de cat. M1 en reed met paard Kacie Vita een score van 67,50% ook genoeg voor de eerste plaats. Annelies Hosmar reed met Kravitz een score van 65,58% bij elkaar.

Tevens zijn van de rijvereniging door naar de regiokampioenschappen: Lotte Schulenburg met D`Amour M, Jinthe Wemekamp met Jubilant, Monique Nijenkamp met Kavani, Rebecca Turk met Ceverre.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 1 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld gisteren
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11