De Ketelaars beloven dat het bier weer rijkelijk zal vloeien tijdens de twee feestavonden.
De Ketelaars beloven dat het bier weer rijkelijk zal vloeien tijdens de twee feestavonden.

De Ketelaars pakken uit met twee avonden feest

Algemeen

HELLENDOORN - Binnenkort barst het carnavalsfeest in Hellendoorn weer los. Op 25 en 26 februari pakken De Ketelaars uit met twee avonden volle bak feest in het nog jonge carnavalsdorp. Na een geslaagde eerste editie in 2020, online festiviteiten in 2021, is het dit jaar weer de hoogste tijd om helemaal los te gaan tijdens carnaval. 

De timing van de versoepelingen kan niet beter. De minister van Volksgezondheid kondigde onlangs in de persconferentie aan dat feestend Nederland het uitgaansleven eindelijk weer in mag. De horeca mag de gebruikelijke openingstijden hanteren, en onder een maximum van 500 bezoekers verdwijnt het coronatoegangsbewijs. Dat betekent voor de jonge carnavalisten van De Ketelaars dat het feest waar iedereen zo naar snakt vanaf volgende week georganiseerd kan worden in Hellendoorn.

Het carnavalsprogramma van De Ketelaars bestaat uit twee dagen volledig tot het gaatje gaan. Op vrijdag 25 februari start het feest om 21.00 uur in Café De Barbier. DJ Pim gaat de boel volledig op de kop zetten met zijn grote arsenaal aan carnavalskrakers. Iedereen is welkom, maar het café kan niet oneindig veel feestbeesten aan. Wees op tijd, want vol=vol!

Na deze opwarmavond zullen de ketelaars 100 meter verder het feest zaterdag om 21.00 uur voortzetten in dé residentie van de Hellendoornse carnavalsvierders, Feestzaal De Lantaarn! “Hier wordt de avond vol carnavalshits verzorgd door DJ Erik, de mannen van Feestnation en onze André Hazes in wording: Bennie Bernal!
Voor iedereen die na een paar glaasjes overtuigd is van zijn eigen zangkwaliteiten, openen de heren van Quatsch een zaaltje onder De Lantaarn waar de enige echte Quatsch Karaoke Kelder zich zal bevinden”, aldus De Ketelaars.

Nu het er na twee lange jaren eindelijk op lijkt dat we af zijn van het ellendige virus, willen De Ketelaars alle carnavalsvierders een fenomenaal feestje bieden. “Dit weekend kan de druk van de ketel en zal het bier weer rijkelijk vloeien!”

cvketelaars.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17