International Jorn Muller zet een aanval op voor Het Ravijn. (foto: Wim Beunk)
International Jorn Muller zet een aanval op voor Het Ravijn. (foto: Wim Beunk)

Heren Ravijn kunnen nog een plaats stijgen op de ranglijst

Algemeen

De waterpoloheren van Het Ravijn kunnen in de laatste twee competitiewedstrijden van de Eredivisie waterpolocompetitie zichzelf nog belonen met een tweede plek op de ranglijst. Dat geeft dan weer een gunstige positie in de wedstrijden van de play-offs, waar om de landstitel wordt gestreden. 

NIJVERDAL - Donderdagavond werd in Zaandam tegen ZV De Zaan gespeeld (uitslag bij het schrijven van dit artikel nog niet bekend), de nummer 2 op de ranglijst. Het Ravijn had zondagavond 54 punten uit 24 wedstrijden. ZV de Zaan 55 punten. Als deze wedstrijd is gewonnen, wisselen beide teams van plaats en kan de ploeg van Zeno Reuten morgenavond, zaterdag 26 maart, het karwei in eigen bad afmaken in de streekderby tegen Schuurman BZC, de oude ploeg van de Almelose oefenmeester. Schuurman BZC zag afgelopen week ook zijn Hongaarse doelman Alex Horvath vertrekken en verloor met 9-20 van UZSC uit Utrecht. De ploeg van trainer-coach Jeroen Kuilman voelt het degradatiespook in de nek. Trainer-coach Zeno Reuten was tevreden over de gespeelde wedstrijd tegen WP Den Haag SG. Reuten: “We speelden een degelijke wedstrijd. We misten nog wel te veel kansen. Maar vooral de laatste twee periodes scoorden we een ruime voldoende.” Morgen om 18.30 uur zijn toeschouwers van harte welkom in de zwemarena van Het Ravijn om de waterpoloheren aan te moedigen in de laatste wedstrijd van de reguliere Eredivisiecompetitie in de strijd om plek twee van de ranglijst.

Statistieken heren Eredivisie
Zaterdag 19 maart 2022, WP Den Haag SG - Het Ravijn: 8-12.
Periodestanden: 2-4, 6-7 (4-3) 6-11 (0-4), 8-12 (2-1).
Doelpunten Het Ravijn: Bas ter Brake 3x,Yoran Loos 2x, Lars Gottemaker 1x, Emiel wouters 1x, Thijmen Karel 1x, Hugo Wouters 1x, Rob Gottemaker 1x, Jorrit Aanstoot 1x, Jorn Muller 1x

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50