Afbeelding

Beweeggids Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Alle sport- en beweegactiviteiten voor 67-plussers overzichtelijk gebundeld, dat is het streven van De Welle met de beweeggids. De beweeggids is bedoeld als handig hulpmiddel voor huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Daarnaast is de beweeggids voor senioren zelf een handig hulpmiddel bij het kiezen van een sportieve activiteit.

De beweeggids wordt door De Welle al langer ingezet in de gemeente Wierden. Het succes van de beweeggids daar maakt dat De Welle deze gids ook voor de gemeente Hellendoorn gaat samenstellen.

In samenwerking met de Gemeente Hellendoorn zijn alle bekende sport- en beweegaanbieders aangeschreven. Heeft u een activiteit voor 67-plussers maar geen mail ontvangen en wilt u uw activiteit in de beweeggids? Meld uw activiteit aan via leefstijlcoaches@stichtingdewelle.nl.

Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 38 minuten geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 17 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 19 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 23 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei gisteren
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37