Ontdek Hellendoorn en Nijverdal op de fiets met Fietsclub De Welle.
Ontdek Hellendoorn en Nijverdal op de fiets met Fietsclub De Welle.

Ga ook fietsen met Fietsclub De Welle

Algemeen

Het is april en het voorjaar is begonnen! Daarom organiseert “Fietsclub De Welle”, net zoals voorgaande jaren, om de veertien dagen een fietstocht in de prachtige omgeving van Nijverdal en Hellendoorn. De eerste fietsdag vindt plaats op dinsdag 19 april. Vervolgens is er elke dinsdag in de even weken een fietstocht. De laatste fietsdag is op 20 september. 

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Elke fietstocht start om 9.30uur vanaf het doodlopende stukje van de Constantijnstraat tegenover de hoofdingang van De Welle, voor de nummers 27a en 29a. Een fietstocht is ongeveer 25 à 30 km en halverwege wordt er koffie gedronken. Belangrijk om te weten: iedereen is welkom, en daarom wordt er gefietst met een snelheid van 15 km/uur zodat ook deelnemers met een fiets zonder elektrische ondersteuning mee kunnen. Zo is er tevens voldoende tijd om een praatje met andere deelnemers te maken. 

Verzocht wordt dat alle deelnemers een telefoonnummer van een familielid of een bekende bij zich heeft die gebeld kan worden in geval van nood.

De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 29 minuten geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 8 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 10 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 23 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema gisteren
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 18 apr, 11:46