Afbeelding

Jos van den Born is te gast bij Wat bezielt je

Algemeen

HELLENDOORN - Na de serie ‘Wat bezielt je lijsttrekker?’ in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen is er op vrijdag 15 april weer een reguliere ‘Wat bezielt je’ van een half uur inclusief twee filmpjes, één ter introductie, één met de favoriete plek van de gast. Eén van de oprichters van de Lokale Omroep in de gemeente Hellendoorn komt aan het woord.

Te gast in de uitzending van Wat bezielt je van vrijdag 15 april is Jos van den Born, de alleskunner die zich na zijn pensionering op zijn website presenteert als cultureel meedenker.

Als kind mocht hij de eerste steen leggen van het verenigingsgebouw, dat zijn pas overleden vader had geïnitieerd en tot stand gebracht. In zijn leven is hij een eerste steenlegger gebleven. De lijst van initiatieven is heel lang, met name op cultureel gebied, en wordt nog iedere dag langer. De Knarrenhof is één van zijn laatste spraakmakende initiatieven. Het is zijn way of life: niet teveel achteruit kijken maar naar de toekomst. Een stip aan de horizon zien, proberen mensen mee te krijgen en iets neer zetten waar je met elkaar trots op kunt zijn. Met tomeloze energie ‘er voor gaan’.
Meedoen aan de samenleving, je bijdrage leveren, zoals zijn vader in het verzet zijn verantwoordelijkheid nam.

De uitzending is te zien na het HOi-journaal (19.00 uur) op vrijdag 15 april en zal gedurende het hele weekend na het HOi-journaal op de even uren herhaald worden. Te volgen op de livestream van www.hoimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Youtube Uitzending Gemist.
Presentatie: Wil de Bruine, regie: Melanie Vos, techniek: Henk Nijhof en Jan van Dam

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 1 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 7 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven gisteren
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54