Afbeelding

Filmhuisfilm Herself draait bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - De filmhuisfilm ‘Herself’ draait om de jonge moeder Sandra, die door haar man wordt mishandeld. Op dinsdag 26 april om 20.00 uur is deze film te zien in het filmhuis bij ZINema.

Sandra vlucht met haar twee dochters uit de gewelddadige relatie. Dat betekent dat ze op straat komt te staan en tegen een muur van bureaucratie aanloopt, waar ambtenaren zich achter verschuilen met nietszeggend jargon. Omdat er nergens een fatsoenlijk huis voor Sandra en haar dochters is te vinden, wordt ze door de sociale dienst in een hotel gehuisvest. Sandra laat het daar niet bij zitten en besluit haar droom uit te laten komen: ze gaat met hulp van anderen een tiny house te bouwen. Door een gul aanbod van een vrouw waar ze voor schoonmaakt, lijkt het dat ze die droom uit kan laten komen. Maar dan neemt het verhaal een sombere wending: haar man wil de voogdij over de kinderen.  

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.
 

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 3 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 7 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 10 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 12 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 14 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15