Afbeelding

Wedstrijden springen en dressuur voor Hertruiters

Algemeen

HELLENDOORN - Jip Ottes, Sanne van dijke en Luc Eshuis reden springwedstrijden. Silke Pot deed als enige mee aan de dressuurproeven.

Jip sprong samen met haar pony Kolumbus van Orchid’s op 13 april in Zwolle. Met 75,5 stijlpunten en een foutloze rit behaalden zij een eerste prijs in de klasse B. In het paasweekend startte Jip ook een springconcours in Nieuwleusen. Daar haalde ze met Kolumbus van Orchid’s een tweede prijs in de klasse B met 80 stijlpunten. Met haar pony Cor deed ze ook m mee in de klasse Z waar ze de winst wist te behalen. Eerder die dag werd Jip met Cor al eerste in het M springen. 

Sanne Van Dijke heeft tweede paasdag mee gedaan in Geesteren. Met haar pony Unique heeft ze meegedaan in de categorie D, 80cm en behaalde ze een zesde prijs. Met haar pony Fellow sprong ze mee in de categorie C, 90cm en werd eerste.

Luc Eshuis reed op tweede paasdag in Albergen. Hij won met Black Fire de derde prijs in het B springen met 82 punten voor de stijl.

Tweede paasdag was er in Diepenheim een wedstrijd waaraan Silke Pot met Matcho meedeed. Ze reed twee dressuurproeven en kreeg 188 en 198 punten, goed voor een eerste en een tweede prijs.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54