Afbeelding

Kaartverkoop voor FC Twente vrouwen - PSV

Algemeen

De FC Twente vrouwen boekten afgelopen week weer een mooie winst. Op Sportcampus Diekman in Enschede namen de dames het  op tegen SC Heerenveen. Het was een geslaagd duel - de ploeg van trainer Robert de Pauw won met een nette 3-0 van de Friese macht.

ENSCHEDE - De FC Twente vrouwen hebben ook al hun oog op de volgende tegenstander. Zo is de kaartverkoop begonnen voor het thuisduel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, waarbij zij op zaterdag 14 mei de vrouwen van PSV treffen. Er zal dan om 14.00 uur afgetrapt worden in de Grolsch Veste.

Kaarten zijn zoals gebruikelijk te koop via tickets.fctwente.nl Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang, maar moeten voor de formaliteit wel een kaart reserveren via het systeem. Hetzelfde geldt voor de Kidsclub- en Young Reds-leden. Verder betaalt de jeugd tot en met 18 jaar 3 euro voor een losse ticket, volwassenen betalen 5 euro.

Graag ook FC Twente steunen, buiten de duels om? Neem dan ook eens een kijkje bij de fanshop of FC Twente’s online winkel. Hier zijn allerlei leuke items en geschenken te vinden. Ga naar: shop.fctwente.nl

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 3 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 5 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 9 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 21 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 23 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54