Afbeelding

FC Twente Vrouwen - PSV in Grolsch Veste zaterdag

Algemeen

ENSCHEDE - Kom zaterdag naar FC Twente Vrouwen - PSV in De Grolsch Veste! De club hoopt weer op een goed gevuld stadion om de vrouwen weer naar sportief succes te juichen.

Het is spannend in de Eredivisie Vrouwen. FC Twente is koploper met drie punten voorsprong op Ajax en op de een na laatste speeldag, zaterdag 14 mei, treft FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste PSV. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Bestel nu je tickets via fctwente.nl. SCC-houders en leden van de Kidsclub en Young Reds kunnen een gratis kaarten bestellen.

Losse kaarten kosten 3 euro voor de jeugd tot en met 18 jaar. Volwassenen betalen 5 euro. Seizoenskaarthouders hebben gratis toegang, maar zij moeten wel de kaart ‘gratis’ kopen via het reserveringssysteem. Ook de Kidsclub- en Young Reds leden hebben gratis toegang met een gereserveerde kaart.

FC Twente heeft momenteel ook weer diverse leuke aanbiedingen lopen in de fysieke- en online webshop. Zo is er een seizoensuitverkoop met mooie kortingen op onder meer winterjassen, walk-out jassen en de diverse tenues. Kijk op: shop.fctwente.nl

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 7 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 8 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25