Randstad Boost Vakopleidingen zorgt voor opleiden en ontwikkelen van vakkrachten.
Randstad Boost Vakopleidingen zorgt voor opleiden en ontwikkelen van vakkrachten.

Randstad Boost: Van opleiden voor vacatures naar proactief opleiden

Algemeen

TWENTE - Voor het opleiden en ontwikkelen van vakkrachten is Randstad Boost Vakopleidingen een belangrijk onderdeel van Randstad. Inmiddels is ook het proactief opleiden - zonder directe vacatures - sterk toegenomen. “Zo kunnen wij steeds beter helpen met structurele oplossingen voor de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt”, aldus Charlotte Besselink, Opleidingsadviseur bij Randstad Boost Vakopleidingen Techniek.

Randstad Vakopleidingen leidt zij-instromers op in de techniek samen met verschillende opleiders: particulier en ROC’s. De opleidingen hebben een sterke connectie met de praktijk en worden aangeboden als leerwerktrajecten. De opleidingen worden benut om de huidige vakkrachten van Randstad te ontwikkelen en met name voor zij-instromers en werkzoekenden.

Proactief opleiden

Naast direct opleiden voor vacatures bij opdrachtgevers, zet Randstad de laatste jaren ook steeds meer in op proactief opleiden. Zodat ook in de toekomst de benodigde vakmensen beschikbaar zijn. De kennis op dit gebied wordt ook steeds vaker benut door organisaties. “Wij helpen hen met mensen die nu en straks nodig zijn en de mensen die niet meer nodig zijn. Dat deel van de zittende populatie helpen wij ook ontwikkelen. Om hen te kunnen behouden voor de organisatie of sector of door hen als zij-instromer kansen te bieden in andere sectoren”. 

Leer-werktraject tot Operator 

Vanuit Randstad Boost Vakopleidingen Techniek wordt nu een werk-leertraject aangeboden in Oost Nederland tot operator A of B. De kans wordt geboden dit mooie vak te leren terwijl er daarnaast betaald gewerkt wordt. Men ontvangt twee keer een jaarcontract bij Randstad. Een opleiding met ontwikkelmogelijkheden en een baan met toekomstperspectief! 

Aanmelden digitale informatiebijeenkomst 17 mei

Interesse om meer over het Leer-werktraject tot Operator te horen? Meld je aan voor de digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 17 mei om 15.00 of 19.00 uur door een e-mail te sturen naar: vakschooltechniekoost@nl.randstad.com

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54