Afbeelding

Behendigheidsparcours voor scootmobielers

Algemeen

NIJVERDAL - Twee studenten van het ROC van Twente zetten op woensdag 18 mei een behendigheidsparcours uit voor mensen met een scootmobiel. Tussen 11.00 en 13.00 uur kan men op de evenementenweide aan de Koersendijk terecht. Deze dag zal in het teken staan van de preventie tegen eenzaamheid en het samen zijn onder de mens. 

“Heeft u een scootmobiel en wilt u beter leren rijden? Kom dan met uw scootmobiel langs en u kunt gratis meedoen. Onder het genot van een kop soep die geheel gesponsord zal zijn door de plaatselijke Jumbo en de gezelligheid onder elkaar hopen wij, samen met de Huiskamer van Nijverdal, ons steentje bij te dragen in de preventie tegen eenzaamheid”, aldus de organisatie.
Op 18 mei zal er een behendigheidsparcours klaarstaan. Er zal gemeten worden hoe snel dit parcours uitgevoerd kan worden, maar ook wie het meest fair play meedoet. Na het afleggen van het parcours kan men een kop soep nuttigen.

Voor verdere gezelligheid kan men ook na het parcours terecht bij De Huiskamer aan de Markt 3. De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14.00 tot 17.00 in de middag. Tijdens openingstijden kan contact worden opgenomen via 0619686280 of stuur een e-mail naar Marjanne van Egmond, coördinator van De Huiskamer, info@dehuiskamernijverdal.nl.
De Huiskamer steunen kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147 4303 05.

The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 6 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 7 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 13 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 15 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 17 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 apr, 14:25