Afbeelding
Foto: Bert Bronsvoort

Recht uit het hart: Bert Bronsvoort

Algemeen

Ik ben Bert Bronsvoort en fotografeer nu een aantal jaren en dan vooral natuurfotografie en alles daarom heen. Op aandringen van een behandelend specialist ben ik hiermee begonnen om de rust te vinden en dat kon ik. Mag graag rondstruinen hierin de omgeving opzoek naar (bijzondere) vogels en of reeën maar ook landschapsfoto’s of zon op of ondergangen kunnen heel mooi zijn. Heb dan ook bijna altijd 2 camera’s bij me, 1 met groothoek en 1 met telelens zodat ik in bijna alle gevallen het onderwerp mooi kan vast leggen.

Elke keer als je het veld in gaat hoop je op mooie bijzondere dingen, het is natuur en niet te voorspellen dus altijd weer spannend wat je tegen komt en het genieten ervan. Kan soms wel een uur op 1 plek staan om een dier te observeren en vast te leggen. Ga tijdens het wandelen in een bos maar eens stilstaan en luister dan maar, dan kom je erachter wat er allemaal om je heen gebeurt!

Bijgevoegde foto is ‘s morgens gemaakt ruim een uur voor zonsopkomst. Ik fiets vaak naar mijn werk en heb ik veel gevallen camera mee en dan zie je soms de mooiste dingen van de natuur want niet elke dag is het zo mooi of bijzonder.

Volgende week in hart van Hellendoorn: Roelie van der Vegt

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 3 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 5 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 9 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 21 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 23 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54