Afbeelding

Bos Bedden Nijverdal geeft een Boxspring weg

Algemeen

NIJVERDAL - Tijdens de openingsweken van het nieuwe filiaal van Bos Bedden in Nijverdal konden de klanten kans maken om het aankoopbedrag terug te winnen. Een geweldige actie natuurlijk, want stelt u zich voor dat ú de winnaar zou worden. Dat leverde leuke reacties op. Iedereen hoopte wel de winnaar te worden, maar rekent er toch niet op. De Bos Bedden medewerkers weten wel beter; er is iemand die er met de prijs vandoor gaat. En de winnaars zijn; familie Pen uit Hellendoorn. Gefeliciteerd met deze mooie prijs.

“Onlangs zijn de winnaars hartelijk ontvangen in ons nieuwe filiaal”, vertelt filiaalmanager Danny Land. “Met felicitaties, een bos bloemen en natuurlijk de hoofdprijs waarbij het volledige orderbedrag gewonnen is.” Mensen blij maken doen zij in de regel al, door hun best te doen iedereen zich thuis te laten voelen. “We doen dit vooral ook door onze kennis en slaapoplossingen vrijblijvend te delen met al onze bezoekers en dit bovendien ook te laten ervaren. Dat we hier zoveel positieve reacties op krijgen, dat voelt goed. Het geeft ons veel energie dat we een echte toevoeging zijn voor deze omgeving.” De mensen die Bos Bedden Nijverdal nog niet bezocht hebben, worden van harte uitgenodigd om “gewoon” eens te komen kijken. “Wie weet mogen wij u adviseren wat gezond slapen voor u in kan houden.” 

Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11, 7442 DK Nijverdal,  tel: 0548-740030.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 1 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 3 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 4 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 5 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 7 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 23 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 23 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39