Afbeelding

Oranje Leeuwinnen in Enschede tegen Finland

Algemeen

ENSCHEDE - De Oranje Leeuwinnen spelen op zaterdag 2 juli om 18.00 uur hun laatste wedstrijd in Nederland voordat ze afreizen naar WEURO 2022 in Engeland. In het stadion van FC Twente is Finland de tegenstander van de ploeg van bondscoach Mark Parsons. Kom jij de Nederlandse vrouwen aanmoedigen?

Finland kwalificeerde zich voor de WEURO 2022 als groepswinnaar, met Portugal, Schotland, Albanië en Cyprus achter zich. Nederland stuitte in februari van dit jaar op het Tournoi de France nog op Finland, 28ste op de FIFA Ranking. In Le Havre wonnen de Oranje Leeuwinnen met een jeugdig elftal met 3-0 van de Scandinaviërs dankzij goals van Katja Snoeijs (2x) en Caitlyn Dijkstra. Daarvoor was het in 2015 de laatste keer dat beide landen elkaar troffen (0-0). De exclusieve kaartverkoop voor Nederland - Finland voor Oranje ClubCardhouders begon vrijdag al. Zij ontvingen ook een tweede kaart gratis als bedankje voor hun steun in de pandemie.

Deze woensdag 18 mei om 12.00 uur start de vrije verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Koop je tickets via https://ticketing.knvb.nl


Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 8 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 10 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 16 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06