Afbeelding

Springwedstrijd bij `T Oale Spoor in Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - PSV de Hertruiters heeft weekend van 13 tot en met 15 mei een prachtig springevenement gehouden bij manege `T Oale Spoor. Drie dagen springruiters vanuit het hele land en met alle vrijwilligers en het mooie weer was het genieten op het terrein van `T Oale Spoor. De eerste twee dagen kwamen de paarden in actie en op zaterdag was het tijd voor de pony`s. 

Ook namens de Hertruiters deden de volgende leden mee. Berber Nijland sprong met haar pony Simba en wist met twee foutloze parcours en 78 stijlpunten een eerste plaats in de wacht te slepen in het 60 cm springen. Jip Ottes Sprong mee met Cor in het 1.00/1.10 cm. Jip werd hier tweede. Twan van Dijke sprong met Storm mee in het 40/50 cm springen en won hierbij een derde plats. 

Luc Eshuis sprong met Lord mee in het 70cm en werd hier tweede. Tevens deed Luc mee met Lord aan het 80 cm springen en wist hier een vijfde plek te behalen. Met Black Fire kwam Luc aan de start en sprong 80 cm en werd hier zesde. 

Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 34 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 2 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 4 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 6 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 19 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 20 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 19 apr, 11:56
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07