Afbeelding

Film Riders of Justice bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - In de film ‘Riders of Justice’, die op dinsdag 24 mei om 20.00 uur bij ZINema in het filmhuis wordt vertoond, keert militair Markus naar huis terug, nadat zijn vrouw is omgekomen bij een treinongeluk en hij zijn tienerdochter Mathilde moet verzorgen. Dan krijgt hij bezoek van Otto, een zelfbenoemd wiskundewonder, die in diezelfde trein zat. Hij beweert, op basis van wiskundige berekeningen en omdat hij vlak voor het ongeluk een man uit de trein zag vluchten, dat het ongeluk een uitgekiende moordaanslag is geweest van criminele motorbende.

Als dan ook nog de excentrieke hackerscollega’s Lennart en Emmenthaler zich ermee bemoeien, belandt het viertal in een hilarische, maar ook gewelddadige wraakmissie, die gebaseerd is op allerlei wiskundige misrekeningen en algoritmen. Lennart en Emmenthaler laten allerlei rekenmodellen los op de gebeurtenissen en zijn ervan overtuigd dat de vermeende aanslag op de trein een daad is van de zware jongens van motorbende ‘Riders of Justice’. Ze besluiten met zijn vieren de lotgevallen te onderzoeken en dan ontstaat een hilarisch kat- en muisspel tussen het viertal en de motorbende. Was het een noodlottig toeval of zat toch de motorbende erachter?

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘Riders of Justice’ à 9,- euro zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 8 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 11 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06