Het Openluchttheater wordt omgetoverd tot een sprookjesbos voor De Leeuwenkoning.
Het Openluchttheater wordt omgetoverd tot een sprookjesbos voor De Leeuwenkoning.

De Leeuwenkoning te zien in het Openluchttheater

Algemeen

NIJVERDAL - Na het succes van zowel de musical als de film ‘De Leeuwenkoning’, waagt Muziekvereniging KSW zich ook aan dit prachtige, ontroerende verhaal. 

Het Openluchttheater gaat omgetoverd worden tot een Sprookjesbos. Dit keer zullen vooral de klanken van de jungle, de Afrikaanse savanne en het regenwoud te horen zijn wanneer de muziekvereniging haar eigen, enigszins vrij vertaalde versie van ‘De Leeuwenkoning’ ten gehore zal brengen. 

Kinderen van Nijverdal en verre, verre, vérre omstreken worden door KSW uitgenodigd om 19 juni allemaal naar het Openluchttheater in Nijverdal te komen. “Ontmoet daar wellicht Mufasa, Simba, Timon en Pumba! Neem gerust je ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en buren mee en maak er samen met ons een gezellige beestenboel van! Oh enneh… zeg maar gerust tegen de grote mensen dat ze niet bang hoeven te zijn, want alles komt goed!”

Een kaartje voor het Sprookjesbos is voor basisschoolleerlingen gratis. Voor oudere kinderen zijn er kaarten te koop voor 2,50 per stuk en volwassenen kunnen voor 5,- euro een kaartje kopen. Kaarten zijn op de dag van de voorstelling verkrijgbaar aan de kassa van het Openluchttheater of stuur een e-mail naar het secretariaat van de KSW (secretariaat@kswmuziek.nl).
Het Sprookjesbos gaat open om 13.30 uur.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 8 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17