Afbeelding

Nieuwe film ‘Elvis’ is te zien bij ZINema Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - De nieuwe film ‘Elvis’ kreeg tijdens de première op het Cannes Film Festival eind mei 2022 een staande ovatie van maar liefst 12 minuten. De eerste recensies die daarna werden gepubliceerd, waren louter lovend. Op zaterdag 9 juli gaat de film bij ZINema draaien, waarin de hoofdrol voor acteur Austin Butler is en Oscarwinnaar Tom Hanks de rol van de beruchte Colonel Parker speelt.  

Deze groots opgezette film, waar het leven van Elvis Presley van wieg tot graf onder de loep wordt genomen, is kleurrijk en oprecht indringend. We zien het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. De ontwikkeling van Presleys talent stond niet op het wensenlijstje van Parker, evenmin als goede smaak. De film diept de dynamiek tussen Elvis en Parker dan ook verder uit en belicht tevens één van de belangrijkste en meest invloedrijke mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley. Kijk voor de speeltijden op www.zinin.com. 

Kaarten voor ‘Elvis’ kosten 9,- euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 8 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 10 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 16 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 17 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 20 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06