Afbeelding

Nieuwe film ‘Elvis’ is te zien bij ZINema Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - De nieuwe film ‘Elvis’ kreeg tijdens de première op het Cannes Film Festival eind mei 2022 een staande ovatie van maar liefst 12 minuten. De eerste recensies die daarna werden gepubliceerd, waren louter lovend. Op zaterdag 9 juli gaat de film bij ZINema draaien, waarin de hoofdrol voor acteur Austin Butler is en Oscarwinnaar Tom Hanks de rol van de beruchte Colonel Parker speelt.  

Deze groots opgezette film, waar het leven van Elvis Presley van wieg tot graf onder de loep wordt genomen, is kleurrijk en oprecht indringend. We zien het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. De ontwikkeling van Presleys talent stond niet op het wensenlijstje van Parker, evenmin als goede smaak. De film diept de dynamiek tussen Elvis en Parker dan ook verder uit en belicht tevens één van de belangrijkste en meest invloedrijke mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley. Kijk voor de speeltijden op www.zinin.com. 

Kaarten voor ‘Elvis’ kosten 9,- euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 13 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 15 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 17 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 19 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 19 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 21 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 23 uur geleden