Afbeelding

Falling for Figaro

Algemeen

NIJVERDAL - In de ietwat oubollige film maar zeer vermakelijke filmhuisfilm ‘Falling for Figaro’, die dinsdag 21 juni vanaf 20.00 uur bij ZINema draait, heeft fondsmanager Millie maar één droom: operazangeres worden. De briljante jonge vrouw verlaat haar vriend, zegt haar baan op en legt haar toekomst in handen van beruchte operadiva Meghan Geoffrey-Bishop. 

Millie (Danielle Macdonald) geeft haar goedbetaalde baan in de financiële wereld op en laat haar vreselijk aardige verloofde achter om haar droom om operazangeres te worden na te jagen. Ze laat haar vriend achter en vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte en verzuurde operadiva Meghan (Joanna Lumley). In de pub waar ze verblijft, ontmoet ze de nukkige Max die ook zanglessen blijkt te volgen bij Meghan. Beiden repeteren ze voor de Singer of Renown competitie, maar wat begint als rivaliteit tussen de twee verandert langzamerhand in iets moois. Een feelgood verhaal over het ‘volgen van je hart’. 

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. Kaarten kosten 9,- euro.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 8 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 10 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 16 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06