Bos Bedden Nijverdal heeft een Auping studio van maar liefs 400 m2.
Bos Bedden Nijverdal heeft een Auping studio van maar liefs 400 m2.

Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio

Algemeen

NIJVERDAL - Sinds begin maart zit Bos Bedden, dé Slaapspecialist voor Noordoost-Nederland ook gevestigd in Nijverdal. En sinds begin juni is de 3000 m2 showroom voorzien van de ruimste Auping studio van maar liefs 400 m2. “Op deze manier kunnen we echt alles laten zien aan onze klanten”, aldus Danny Land, de filiaalmanager van Bos Bedden Nijverdal.

Ze zijn er trots op, maar tegelijkertijd werkt het ook super goed. Doordat ze zoveel ruimte hebben, hebben ze de nieuwste Auping studio ruim op kunnen zetten. Daarbij hebben ze maar liefs 24 unieke Auping bedden een mooie plek kunnen geven. “Elk type matras is nu te ervaren bij ons in de showroom. En elk Auping bed model (Ledikant & Boxspring) is in minimaal twee verschillende uitvoeringen te bekijken. De meerwaarde van de fysieke winkel: Zien & Voelen. Daarnaast je laten adviseren door één van onze Bos Bedden slaapspecialisten. Want dit laatste is waar wij ons enorm mee onderscheiden. We gaan voor het beste en gezondste slaapcomfort van onze klanten. Met de geïnstalleerde xxxl Auping configuratie scherm, stellen wij graag samen met u uw droombed samen”, aldus de filiaalmanager. Een ieder is van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen en zich geheel vrijblijvend te laten adviseren in de showroom aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal.

Ruime keuzen 

De Auping stofstalen-wand van 5 meter is bij Bos Bedden Nijverdal voorzien van extra grote stofstalen. De gewenste stof kan worden uitgekozen en bij het bedmodel gehouden worden. “Op deze manier is het eigen Auping bed, dat we samen met u gaan configureren, goed voor te stellen”, vertelt Land.

Duurzaamheid 

Auping en Bos Bedden passen goed bij elkaar. Duurzaamheid staat bij Bos Bedden Nijverdal hoog in het vaandel, net als bij Auping. Dit zonder concessies te moeten doen aan kwaliteit & ligcomfort. Auping heeft als eerste merk het circulaire matras uitgebracht en is volop in ontwikkeling de rest van haar assortiment hierop aan te passen.

Bos Bedden Nijverdal
Einsteinstraat 11
T: 0548-740030
www.bosbedden.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17