Afbeelding

The Doors in Concert in Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - De muziek van de legendarisch rockband The Doors is op zaterdag 16 juli in het Openluchttheater Nijverdal te horen. De onovertroffen tributeband ‘The Doors in Concert’ brengen een hommage aan The Doors, waarvan icoon Jim Morrison in 1971 overleed, nu bijna 51 jaar geleden.

The Doors in Concert neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60 met nummers als ‘Light my Fire’, ‘Love her Madly’, ‘L.A. Women’ en ‘Riders on the Storm’. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. De band houdt de erfenis van The Doors levend door uitsluiten gebruik te maken van de originele, authentieke instrumenten, versterkers en microfoons die The Doors in de jaren zestig en begin jaren zeventig op het podium gebruikte om zo de sound van de live-concerten te evenaren.

Kaarten reserveren

Kaarten voor The Doors in Concert zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. Om de beleving helemaal compleet te maken, kan men ook een BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren.

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50