Afbeelding

Nog genoeg films te zien bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - ZINema’s Zomerbios start op 15 juli, maar tot die tijd zijn er nog genoeg mooie en leuke films te zien. Momenteel kun je bij ZINema terecht voor de films ‘Lightyear’, ‘Top Gun: Maverick’, ‘Minions: Hoe Gru superschurk werd‘ en ‘Elvis’’.

Lightyear is een animatiefilm over Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In deze film volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.


Top Gun: Maverick

Onder het motto ‘I feel the need for speed’ lijkt de immer breed lachende acteur Tom Cruise de grenzen in de lucht op te zoeken in de nieuwe film ‘Top Gun: Maverick’. Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete ‘Maverick’ Mitchel zich nog altijd thuis bij de marine. De moedige testpiloot zoekt altijd de grenzen op, ontwijkt promoties, waardoor het nog wel eens zo zou kunnen zijn dat vliegen onmogelijk wordt voor hem.


Minions: Hoe Gru superschurk werd

In deze feel-good film ‘Minions: Hoe Gru superschurk werd’ gaan we terug in de tijd. oen Gru nog een jongetje van 12 jaar was, besloot hij om de wereld te veroveren, maar dat wilde niet zo goed lukken. Als de Minions op zijn pad komen, bundelen ze hun krachten en bouwen een schurkenhol, ontwerpen ze wapens en bereiden ze hun eerste missies voor. De schurkengroep krijgt de naam ‘de Vicious 6’ en Gru solliciteert naar de functie van leider. De Vicious 6 zijn echter niet onder de indruk en nemen hem niet aan. Gru verzint een list en is ze uiteindelijk te slim af. Hoe dat afloopt Uiteraard zit de film vol met talloze over-the-top acties en bevat legio verwijzingen naar de aloude pop-culture.


Elvis

De nieuwe film ‘Elvis’ kreeg tijdens de première op het Cannes Film Festival eind mei 2022 een staande ovatie van maar liefst 12 minuten. De eerste recensies die daarna werden gepubliceerd, waren louter lovend. In deze film zijn de hoofdrollen voor acteur Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks, die de rol van de beruchte Colonel Parker speelt.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 34 minuten geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 13 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 14 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 20 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 22 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 apr, 17:39