Draai een bardienst tijdens Bruisend Nijverdal.
Draai een bardienst tijdens Bruisend Nijverdal.

Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers

Algemeen

NIJVERDAL - Bruisend Nijverdal is een gratis feest. Om dit mogelijk te maken zijn vrijwilligers onmisbaar. De gehele organisatie bestaat uit vrijwilligers die dus kosteloos hun inspanning willen leveren aan het mooiste feest van Nijverdal. De organisatie is nu op zoek naar vrijwilligers die tijdens Bruisend Nijverdal de handen uit de mouwen willen steken. 

“Aan iedere doelgroep proberen we te denken, van jong tot oud, van kerkdienst, feest, braderie, voorstelling tot sportieve activiteit”, aldus de organisatie van Bruisend Nijverdal. “Dit doen we niet alleen, in de jaren werken we steeds meer samen met andere verenigingen, organisaties en clubs. Alles tezamen is Bruisend Nijverdal een sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben voor jong en oud. Een GRATIS feest voor, door en met Nijverdal(lers).”

Wat krijg je er als vrijwilliger dan voor terug? “Extreem veel gezelligheid. Trots, dat jij er mede aan hebt bijgedragen dat dit feest mogelijk is. Natuurlijk tijdens je shift, goede verzorging van eten en drinken. Waardering, niet alleen van ons, maar van al onze bezoekers, heel Nijverdal.” 

De organisatie is op zoek naar opbouwers, handige dames/heren die weten van aanpakken (dinsdag overdag en woensdag overdag). Verder verzorgers, dames/heren welke de vrijwilligers voorzien van koffie/thee/lunch/snacks van de vroege tot de late uurtjes gedurende de hele week. Ook handige handjes die tussen de bedrijven door (donderdag tot en met zondag) de tent en het terrein ombouwen/aanpassen aan de activiteiten zijn welkom. Ook is de organisatie op zoek naar barpersoneel. Voor overdag kan men zich hiervoor opgeven als individu, maar voor de avonden alleen als een groep van 10 tot 12 personen. Verder kunnen snelle rekenaars zich opgeven voor de muntverkoop en zijn er vrijwilligers nodig voor de garderobe en Plee boys en girls. Voor die laatste groep wordt een uitzondering gemaakt, zij krijgen een vergoeding van 100,- euro per avond. Ook marktmeesters (m/v) die de Grootse Bruisende Braderie in goede banen willen leiden en afbouwers mogen zich aanmelden.

Lijkt het jou leuk, gezellig en een eer? Meld dan aan via de website. In het veld “bericht” kan een voorkeur worden aangegeven. Vertel ook wat over jezelf! Na ontvangst neemt de organisatie contact op.

https://bruisendnijverdal.com/vrijwilligers-opgave

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50