Draai een bardienst tijdens Bruisend Nijverdal.
Draai een bardienst tijdens Bruisend Nijverdal.

Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers

Algemeen

NIJVERDAL - Bruisend Nijverdal is een gratis feest. Om dit mogelijk te maken zijn vrijwilligers onmisbaar. De gehele organisatie bestaat uit vrijwilligers die dus kosteloos hun inspanning willen leveren aan het mooiste feest van Nijverdal. De organisatie is nu op zoek naar vrijwilligers die tijdens Bruisend Nijverdal de handen uit de mouwen willen steken. 

“Aan iedere doelgroep proberen we te denken, van jong tot oud, van kerkdienst, feest, braderie, voorstelling tot sportieve activiteit”, aldus de organisatie van Bruisend Nijverdal. “Dit doen we niet alleen, in de jaren werken we steeds meer samen met andere verenigingen, organisaties en clubs. Alles tezamen is Bruisend Nijverdal een sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben voor jong en oud. Een GRATIS feest voor, door en met Nijverdal(lers).”

Wat krijg je er als vrijwilliger dan voor terug? “Extreem veel gezelligheid. Trots, dat jij er mede aan hebt bijgedragen dat dit feest mogelijk is. Natuurlijk tijdens je shift, goede verzorging van eten en drinken. Waardering, niet alleen van ons, maar van al onze bezoekers, heel Nijverdal.” 

De organisatie is op zoek naar opbouwers, handige dames/heren die weten van aanpakken (dinsdag overdag en woensdag overdag). Verder verzorgers, dames/heren welke de vrijwilligers voorzien van koffie/thee/lunch/snacks van de vroege tot de late uurtjes gedurende de hele week. Ook handige handjes die tussen de bedrijven door (donderdag tot en met zondag) de tent en het terrein ombouwen/aanpassen aan de activiteiten zijn welkom. Ook is de organisatie op zoek naar barpersoneel. Voor overdag kan men zich hiervoor opgeven als individu, maar voor de avonden alleen als een groep van 10 tot 12 personen. Verder kunnen snelle rekenaars zich opgeven voor de muntverkoop en zijn er vrijwilligers nodig voor de garderobe en Plee boys en girls. Voor die laatste groep wordt een uitzondering gemaakt, zij krijgen een vergoeding van 100,- euro per avond. Ook marktmeesters (m/v) die de Grootse Bruisende Braderie in goede banen willen leiden en afbouwers mogen zich aanmelden.

Lijkt het jou leuk, gezellig en een eer? Meld dan aan via de website. In het veld “bericht” kan een voorkeur worden aangegeven. Vertel ook wat over jezelf! Na ontvangst neemt de organisatie contact op.

https://bruisendnijverdal.com/vrijwilligers-opgave

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17