Afbeelding

‘Kids Kermis XXL’ op het Henri Dunantplein

Algemeen

NIJVERDAL - Op het Henri Dunantplein zal van 17 tot en met 26 juli onder de noemer “Kids Kermis XXL” genoten kunnen worden van een keur aan typische kinder- en familieattracties. 

Wat te denken van de Flying Jumbo, waar een reeks kleurige olifanten het luchtruim kiest. Papa of mama kunnen mee op reis om de jonge avonturiers te begeleiden. De dansende theekopjes, oftewel de Tea Cups, is ook al zo’n leuke kinderzaak. Met geringe snelheid draaien een reeks bontgekleurde “theekopjes” rond en waan je je zo maar in een heuse sprookjeswereld. Ook deze zaak is uitermate geschikt voor jong en ouder(s).

Ook al zo’n gezellige familiezaak is het Funhouse. Een attractie waar het avontuur wacht want er zijn op de route naar de uitgang tal van obstakels te overbruggen. Met een goed evenwicht, inzicht en natuurlijk ook een beetje lef, gaat het vast goedkomen.

Bij de WIP, een dansende bank, swing je met wisselende snelheden heen en weer. Van links naar rechts en van boven naar beneden zoevend voor de lekkere kriebels in de onderbuik.

Waag je liever een gokje dan is ook hier de keuze groot. Maar pas op, voor je het weet heb je de handen vol met de meest prachtige prijzen die er te winnen zijn. En bij de allernieuwste sensatie Pink Date zijn de prijzen ook nog eens extra groot.


De liefhebbers van de traditionele kermislekkernijen zijn als vanzelf niet vergeten. Een heerlijke suikerspin, olie- en/of krentenbollen, Spaanse Churros een zakje nougat en/of zuurstok het is er allemaal. 

De kermis gaat op zondag 17 juli van start en duurt tot en met dinsdag 26 juli. 

Als leuke extra’s komen op zondag 17 juli BING en FLOP langs om 16.00 én om 19.00 uur. Op woensdag 20 juli brengt SONIC om 19.00 uur een bezoek aan het kermisterrein.

Twee dagen later, op vrijdag 22 juli, komt PIKACHU langs. Ook dit bezoek staat om 19.00 uur gepland. Op zaterdag 23 juli komen de karakters van PAW PATROL om 16.00 uur op bezoek en ook op de laatste dag extra veel gezelligheid als BING en FLOP om 16.00 én 19.00 uur wederom op deze kermis langskomen. Vergeet u niet om uw fotocamera/telefoon mee te nemen tijdens uw kermisbezoek voor een leuke kiek, samen met uw kind(eren).

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 21 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11