Afbeelding

Conference League: Twente treft Union of Cukaricki

Algemeen

ENSCHEDE - Maandagmiddag is er in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Hierin speelt FC Twente op donderdag 4 en donderdag 11 augustus tegen de winnaar van de wedstrijd Union Luxembourg (Lux) - Cukaricki (Ser). FC Twente speelt eerst een thuiswedstrijd.

Union en Cukaricki spelen komende week (op 21 en 28 juli) nog tegen elkaar in de tweede voorronde van de Conference League. De wedstrijden in de derde voorronde van de UEFA Conference League worden gespeeld op donderdag 4 en donderdag 11 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt op een later tijdstip.

Ook achter de schermen verricht de club weer het nodige werk om alles klaar te stomen voor weer een daverend nieuw seizoen. De inzet van vele medewerkers en vrijwilligers is nodig om dit altijd tot een succes te maken. Ook de steun van alle trouwe supporters is hierbij onmisbaar. Wilt u FC Twente graag steunen, naast de aanwezigheid bij de wedstrijden? Neem dan ook eens een kijkje bij de FC Twente fan store in het stadion of bij de online winkel:

https://shop.fctwente.nl

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 19 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! gisteren
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07