Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof rijden tijdens de 40e editie van de Eurol Hellendoorn Rally alle drie met een Renault Clio. (Foto: Gerben Slomp)
Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof rijden tijdens de 40e editie van de Eurol Hellendoorn Rally alle drie met een Renault Clio. (Foto: Gerben Slomp)

Drie broers aan de start Eurol Hellendoorn Rally

Algemeen

HELLENDOORN/DAARLERVEEN - Tijdens de Eurol Hellendoorn Rally zullen de drie broers Klein Kromhof meerijden. Of een of meerdere broers in de prijzen vallen en hoe de onderlinge strijd afloopt, zal op 16 september duidelijk worden.

De organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally moest even goed kijken toen er kort achter elkaar drie inschrijvingen binnen kwamen op naam van Klein Kromhof. Had iemand te vaak op de ‘indien’-knop gedrukt of komen er op vrijdag 16 september inderdaad drie broers van de familie Klein Kromhof uit Daarlerveen aan de start van de 40e editie van de rally? Het antwoord daarop is ‘ja’! Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof zullen allen voor het eerst deelnemen aan de Eurol Hellendoorn Rally. Alle drie kruipen ze achter het stuur van een Renault Clio. Met hun thuisbasis in Daarlerveen passeert de rally praktisch hun achtertuin, want de jump in de klassementsproef van Daarle keert na zeven jaar afwezigheid terug in het parcours. 

Ceriel Klein Kromhof is vooral bekend uit de motorcross, maar maakte dit seizoen de overstap naar de rallysport, waar hij in de nieuwe Clio Trophy van Heuvel Motorsport tijdens JACK’s Drenthe Rally debuteerde met een prachtige zege in de Renault Clio Rally5. Zijn broers Jeroen en Hendri volgden in de PRIMA-Acon Vechtdal Rally zijn voorbeeld. In de GTC Rally maakte Ceriel al zijn overstap naar de iets snellere Renault Clio Rally4, waar hij ook in Hellendoorn mee aan de start zal staan. Wie deze broedertwist zal winnen valt vooraf niet te voorspellen, maar alle drie gaan ze altijd voor de beste prestatie. 

Bezoek voor meer informatie over de Eurol Hellendoorn Rally de geheel vernieuwde website.

!
Afbeelding
De perfecte job: achtbaantester voor Nederlandse pretparken 16 aug, 10:28
Afbeelding
IVN-avondwandeling over de bloeiende heide 15 aug, 12:41
Afbeelding
Volg de workshop Heatpress bij ZINiN: creatief met recyclen! 15 aug, 12:40
Afbeelding
Laat jij je inspireren door Only? 14 aug, 10:21
Afbeelding
GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten 13 aug, 15:45
Afbeelding
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal 13 aug, 14:26
Afbeelding
‘Zit Almelo achter de geraniums?’ 13 aug, 14:12
Afbeelding
Energieloket helpt met advies 13 aug, 13:50