Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof rijden tijdens de 40e editie van de Eurol Hellendoorn Rally alle drie met een Renault Clio. (Foto: Gerben Slomp)
Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof rijden tijdens de 40e editie van de Eurol Hellendoorn Rally alle drie met een Renault Clio. (Foto: Gerben Slomp)

Drie broers aan de start Eurol Hellendoorn Rally

Algemeen

HELLENDOORN/DAARLERVEEN - Tijdens de Eurol Hellendoorn Rally zullen de drie broers Klein Kromhof meerijden. Of een of meerdere broers in de prijzen vallen en hoe de onderlinge strijd afloopt, zal op 16 september duidelijk worden.

De organisatie van de Eurol Hellendoorn Rally moest even goed kijken toen er kort achter elkaar drie inschrijvingen binnen kwamen op naam van Klein Kromhof. Had iemand te vaak op de ‘indien’-knop gedrukt of komen er op vrijdag 16 september inderdaad drie broers van de familie Klein Kromhof uit Daarlerveen aan de start van de 40e editie van de rally? Het antwoord daarop is ‘ja’! Ceriel, Jeroen en Hendri Klein Kromhof zullen allen voor het eerst deelnemen aan de Eurol Hellendoorn Rally. Alle drie kruipen ze achter het stuur van een Renault Clio. Met hun thuisbasis in Daarlerveen passeert de rally praktisch hun achtertuin, want de jump in de klassementsproef van Daarle keert na zeven jaar afwezigheid terug in het parcours. 

Ceriel Klein Kromhof is vooral bekend uit de motorcross, maar maakte dit seizoen de overstap naar de rallysport, waar hij in de nieuwe Clio Trophy van Heuvel Motorsport tijdens JACK’s Drenthe Rally debuteerde met een prachtige zege in de Renault Clio Rally5. Zijn broers Jeroen en Hendri volgden in de PRIMA-Acon Vechtdal Rally zijn voorbeeld. In de GTC Rally maakte Ceriel al zijn overstap naar de iets snellere Renault Clio Rally4, waar hij ook in Hellendoorn mee aan de start zal staan. Wie deze broedertwist zal winnen valt vooraf niet te voorspellen, maar alle drie gaan ze altijd voor de beste prestatie. 

Bezoek voor meer informatie over de Eurol Hellendoorn Rally de geheel vernieuwde website.

Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 1 uur geleden
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 2 uur geleden
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 4 uur geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 5 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 8 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 10 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07