Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink
Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink

Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink in het Openluchttheater Nijverdal

Algemeen

Erwin Nyhoff en Thijs Kemperink. Een Sallander en een Tukker, uit hetzelfde hout gesneden, twee totaal verschillende talenten. De één kan goed zingen, stond op Pinkpop met The Prodigal Sons en kreeg landelijke bekendheid als finalist van ‘The Voice of Holland’. De ander kan goed vertellen, begon 15 jaar geleden met stand-up comedy en heeft inmiddels een grote schare fans opgebouwd. Na optredens ontmoetten zij elkaar vaak en daaruit ontstond een unieke samenwerking: ‘Muiters’. Een muzikale cabaretshow over het leven die op vrijdag 26 augustus te zien is in het Openluchttheater Nijverdal.

NIJVERDAL - Thijs Kemperink maakt cabaret en Erwin Nyhoff maakt prachtige nummers. Het duo brengt deze twee werelden in ‘Muiters’ bij elkaar. Dit doen ze door samen een theaterverhaal te vertellen. Thijs doorspekt het verhaal met zijn humor en Erwin geeft het verhaal extra lading met mooie liedjes. 

Een verhaal over een roadtrip door Schotland die ze samen ooit gemaakt zouden hebben. Een verhaal vol anekdotes die ze mee maakten met ‘gewone’ Schotten, maar ook over beroemde Schotten. Kemperink vertelt over zijn favoriete Schotse komieken en whiskymakers en Nyhoff over zijn muzikale helden als Frankie Miller.

Of deze unieke samenwerking eenmalig blijft, zal de toekomst uitwijzen. Maar het bijwonen van deze show is absoluut een aanrader. Kaarten voor de muzikale cabaretshow ‘Muiters’ zijn te bestellen via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Om de beleving helemaal compleet te maken, kan men ook een BorrelBox van de Zuivelhoeve bij de tickets reserveren. Lekker smaakvol genieten tussen het lachen door; het gaat hoe dan ook een mooie avond worden met deze unieke samenwerking tussen muziek en cabaret.

!
Afbeelding
Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen” 15 uur geleden
Afbeelding
Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Europese top speelt waterpolo in Nijverdal 21 uur geleden
Afbeelding
Met Museum-Plus bus naar Fries museum 23 uur geleden
Afbeelding
‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’ 24 sep, 20:05
Afbeelding
‘We hebben onze doelen wel behaald’ 24 sep, 18:05
Afbeelding
Gezellige ‘fancy vintage fair’ Reggewijs 24 sep, 13:52
Afbeelding
De gewone man 24 sep, 11:50