Afbeelding

GGD: zelftest en thuis blijven bij corona-klachten

Algemeen

Corona is voor de meeste mensen inmiddels niet meer iets waar ze dagelijks aan denken. Toch zijn er wel degelijk ontwikkelingen en aandachtspunten. Zo gaat in september de nieuwe vaccinatieronde van start, met als doel om mensen richting het najaar weer beter te beschermen tegen de eventuele oplaaiing van het virus. Ongeacht of je nu wel of niet de vaccinatie neemt, het blijft belangrijk om in ieder geval de basisregels en adviezen in acht te nemen.

TWENTE - Deze zomer nemen we het er weer graag van qua evenementen en gezelligheid. De afgelopen twee jaar moest vrijwel alles geschrapt worden in de zomermaanden, waardoor organisatoren en bezoekers dit jaar weer extra uitkijken naar de gezelligheid. Wel blijft het belangrijk om bij klachten die kunnen duiden op corona thuis te blijven en een zelftest te doen, zo adviseert de GGD. Immers, de drukke dorpsfeesten waar je dicht bij elkaar staat kunnen verspreiding van het virus in de hand werken.

De GGD Twente heeft ook al antwoorden op veel gestelde vragen geplaatst op de website, met betrekking tot de volgende vaccinatieronde. Onder meer wie in welke volgorde aan bod komt, hoeveel tijd er moet zitten tussen prikken en meer. Kijk op: www.ggdtwente.nl 

!
Afbeelding
Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen” 15 uur geleden
Afbeelding
Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Europese top speelt waterpolo in Nijverdal 21 uur geleden
Afbeelding
Met Museum-Plus bus naar Fries museum 23 uur geleden
Afbeelding
‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’ 24 sep, 20:05
Afbeelding
‘We hebben onze doelen wel behaald’ 24 sep, 18:05
Afbeelding
Gezellige ‘fancy vintage fair’ Reggewijs 24 sep, 13:52
Afbeelding
De gewone man 24 sep, 11:50