Afbeelding

Dans naar de sterren met de Moonwalk

Algemeen

NIJVERDAL - Wie denkt dat Michael Jackson de ‘Moonwalk’ uit heeft gevonden, die heeft het mis. Al in de dertiger jaren van de vorige eeuw werd de danspas gebruikt door toenmalige dansberoemdheden. In de tachtiger jaren bracht Michael Jackson deze danspas weer onder de aandacht. Wie deze danspas zelf leren, kan zich inschrijven voor de workshop ‘Leer de Moonwalk’.

De workshop ‘Leer de Moonwalk’ wordt gegeven op woensdag 21 september voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar én op woensdag 28 september voor 9 tot 12 jaar. Beide keren start om 14.30 uur de workshop bij dansschool Joni Connect aan de Grotestraat 143 in Nijverdal. Advies is om comfortabele (sport) kleding en schoenen met witte zolen mee te nemen. Dansen op sokken of blote voeten is ook mogelijk.

Altijd al de moonwalk en nog heel veel andere dansmoves willen leren? Mis deze workshop dan niet! Een plekje reserveren kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Afhalen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

!
Afbeelding
Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen” 15 uur geleden
Afbeelding
Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Europese top speelt waterpolo in Nijverdal 21 uur geleden
Afbeelding
Met Museum-Plus bus naar Fries museum 23 uur geleden
Afbeelding
‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’ 24 sep, 20:05
Afbeelding
‘We hebben onze doelen wel behaald’ 24 sep, 18:05
Afbeelding
Gezellige ‘fancy vintage fair’ Reggewijs 24 sep, 13:52
Afbeelding
De gewone man 24 sep, 11:50