Afbeelding

Dans naar de sterren met de Moonwalk

Algemeen

NIJVERDAL - Wie denkt dat Michael Jackson de ‘Moonwalk’ uit heeft gevonden, die heeft het mis. Al in de dertiger jaren van de vorige eeuw werd de danspas gebruikt door toenmalige dansberoemdheden. In de tachtiger jaren bracht Michael Jackson deze danspas weer onder de aandacht. Wie deze danspas zelf leren, kan zich inschrijven voor de workshop ‘Leer de Moonwalk’.

De workshop ‘Leer de Moonwalk’ wordt gegeven op woensdag 21 september voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar én op woensdag 28 september voor 9 tot 12 jaar. Beide keren start om 14.30 uur de workshop bij dansschool Joni Connect aan de Grotestraat 143 in Nijverdal. Advies is om comfortabele (sport) kleding en schoenen met witte zolen mee te nemen. Dansen op sokken of blote voeten is ook mogelijk.

Altijd al de moonwalk en nog heel veel andere dansmoves willen leren? Mis deze workshop dan niet! Een plekje reserveren kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Afhalen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 1 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 4 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 18 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 20 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ gisteren
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15