Live muziek langs het parcours, een DJ bij de start/finish en gezelligheid op de terrassen: het gaat geweldig worden in Nijverdal op 25 september!
Live muziek langs het parcours, een DJ bij de start/finish en gezelligheid op de terrassen: het gaat geweldig worden in Nijverdal op 25 september!

Ook dit jaar weer veel te beleven rondom CityRun

Algemeen

NIJVERDAL - De Auto Aaltink - CityRun is uiteraard een mooie sportieve krachtmeting voor de deelnemers aan de diverse lopen. Of het nu gaat om de 10 of 5 kilometer, de G-Run of Kids Run: iederéén loopt beter met aanmoediging van het publiek! Ook zij hoeven zich niet te vervelen dit jaar.

De organisatie spreekt graag van een evenement voor iedereen; zowel deelnemers als publiek. Een daverend randprogramma mag dan ook niet ontbreken op 25 september.

Om de sfeer voor lopers en publiek op peil te houden staan er op diverse plekken langs het parcours muzikale acts. Lopen met leuke muziek op de achtergrond is immers een hele oppepper! Op het Henri Dunantplein wordt een centrale ontmoetingsplek ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden. Veel horecagelegenheden zijn geopend en bij mooi weer is het echt genieten op de diverse terrasjes langs de route. Bij de start/finish vermaakt speaker Herman Weening het publiek. Hij is bij álle voorgaande CityRuns aanwezig geweest en brengt dus weer het nodige enthousiasme mee. DJ Lars zorgt tussen de bedrijven door voor opzwepende muziek.

Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 1 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 16 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 17 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 18 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 21 uur geleden