Afbeelding

Europese top speelt waterpolo in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober vindt de eerste ronde van de LEN Champions League waterpolo plaats in zwembad Het Ravijn – zwem sport zorg. De herenselectie van Zwem- en Poloclub Het Ravijn ontvangt dan in eigen bad louter Europese topploegen.

De ploeg van trainer/coach Zeno Reuten veroverde in mei - voor het eerst in de historie van de club - de nationale waterpolotitel door de heren van Polar Bears uit Ede in drie wedstrijden te verslaan. Met het behalen van het landskampioenschap plaatsten ze zich direct voor de Europese Champions League, als enige club in Nederland! Ze nemen het in Het Ravijn – zwem sport zorg op tegen de Europese topploegen A Hid Vasas-Plaket (Hongarije), Steaua Bucharest (Roemenië), Primorac Kotor (Montenegro) en Nepobjedivi Invictum Sarajevo (Bosnië en Herzegovina). Kaarten zijn op de wedstrijddagen vanaf 1 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd te koop bij de ingang van het zwembad. Een kaart voor een blok van twee wedstrijden kost voor volwassenen €12,50 en voor jeugd tot 11 jaar €5,- Een passe-partout voor alle wedstrijden kost €25,- voor volwassenen en €15,- euro voor jeugd tot 11 jaar. Zie: www.zpc-hetravijn.nl.

Het wedstrijdschema

Donderdag 29 september om 18.30 uur: Primorac Kotor (MNE) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH). Om 20.00 uur: ZPC Het Ravijn (NED) vs. Steaua Bucharest (ROU)

Vrijdag 30 september om 18.30 uur: A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH). Om 20.30 uur: ZPC Het Ravijn (NED) vs. Primorac Kotor (MNE)

Zaterdag 1 oktober om 11.00 uur: Steaua Bucharest (ROU) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH). Om 13.00 uur: A Hid Vasas-Plaket (HUN) vs. Primorac Kotor (MNE). Om 18.30 uur: Steaua Bucharest (ROU) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN) en afsluitemd om 20.30 uur: ZPC Het Ravijn (NED) vs. Nepobjedivi Invictum Sarajevo (BIH)

Zondag 2 oktober om 09.00 uur: Primorac Kotor (MNE) vs. Steaua Bucharest (ROU). Om 11.00 uur: ZPC Het Ravijn (NED) vs. A Hid Vasas-Plaket (HUN)

De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de tweede ronde, de nummers 3 en 4 vervolgen hun Europese avontuur in de Euro Cup en de nummer 5 plaatst zich voor de Challenger Cup.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 53 minuten geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 3 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 17 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 19 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 23 uur geleden
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15