Cabaretier Chris Verlaan komt op vrijdag 7 oktober naar ZINiN Theater in Nijverdal
Cabaretier Chris Verlaan komt op vrijdag 7 oktober naar ZINiN Theater in Nijverdal

Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Chris Verlaan: overdag een data-analist bij de GGD en in de avond een cynische cabaretier.

Een data-analist die cabaretier is? Het is geen verzonnen verhaal. Chris Verlaan is in het dagelijkse leven data-analist bij de GGD en in de avonduren hard op weg om één van de beste Nederlandse cabaretiers te worden. Op vrijdag 7 oktober is hij te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal met zijn debuutprogramma ‘Man in de Maak’. In 2018 won Verlaan glansrijk de jury- én publieksprijs van Cameretten. Zijn stijl laat zich omschrijven als origineel, vol zelfspot en enorm cynisch. 

Chris Verlaan is een cabaretier die je niet in een rijtje namen kan zetten ter vergelijking. Hooguit kun je zeggen dat hij geïnspireerd lijkt door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn. Toch is zijn show volkomen origineel en is het doorspekt met liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme. 

‘Man in de Maak’ is zijn debuutprogramma. De pandemie-periode als data-analist bij de GGD waren overzichtelijk en boden hem veel nieuwe inzichten. Hij kan niet wachten de show te delen met het publiek. Een zaal vol vreemden vertellen over pijnlijke eerste dates, ongemakkelijke situaties op het werk en geluk vinden in sushi en Chocomel. 

Wie houdt van slimme vondsten, een eigen originele stijl en een gigantische hoge grapdichtheid moet op vrijdag 7 oktober om 20.15 uur naar Chris Verlaan. Kaarten zijn te reserveren via de website, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. 

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 3 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 5 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 19 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 21 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt gisteren
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15