Beth & Flo worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren.
Beth & Flo worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren.

Beth & Flo combineren cabaret met klassiek pianospel in het ZINiN Theater

Cultuur

NIJVERDAL - Met sketches, tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel veroveren Beth & Flo in rap tempo de Nederlandse theaterwereld. Deze twee klassiek geschoolde pianistes komen met hun nieuwste theatervoorstelling ‘Ander onderwerp’ op vrijdag 16 februari in het ZINiN Theater in Nijverdal.

De twee brengen klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een dosis humor. De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. Een unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek.

Finalisten 

Beth & Flo, finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020, worden geroemd om hun frisse energie, eensgezind samenspel en verrassende vorm van concerteren. Hun eerste voorstelling ‘Niet wat je denkt’ bewees al dat klassieke muziek allesbehalve stoffig is. De jury van het AKF prees hen als “een veelbelovend cabaret duo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Kaarten reserveren

Voor de klassieke muziekliefhebbers biedt ‘Ander onderwerp’ een ervaring buiten de gebaande klassieke paden door het vleugje toegevoegde cabaret. De voorstelling op vrijdag 16 februari begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 17 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05