Afbeelding

Toneelgroep Doarle brengt ‘Boris maakt een slippertje’ op de planken

Cultuur

DAARLE - Toneelgroep doarle speelt op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari weer een groot toneelstuk in drie bedrijven. Dit keer wordt de vrolijke plattelandskomedie “Boris maakt een slippertje” van auteur Gerrit Voskes ten tonele gebracht.

Deze plattelandskomedie speelt zicht af op de boerderij bij veehouder Frederik Bartels, eigenaar van Boris de beste zwartbonte fokstier in de omtrek. En juist op de morgen dat hij gehuldigd zal worden, verdwijnt Boris en blijft een paar dagen spoorloos. Zelfs het populaire tv-programma “Misdaad om de hoek” schenkt er aandacht aan. Is het dochter Loes of de ambitieuze jonge wethouder Frank Hobbelaar die er meer van weten? En waarom heeft de jonge Canadese boerendochter Pamela Cook juist hun dorp uitgekozen om stage te lopen? Het geheim wordt pas op het einde onthuld als de gevolgen van het slippertje van Boris zichtbaar zijn.

Toneelgroep Doarle nodigt iedereen graag uit op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari. Op beide dagen begint de voorstelling om 20.00 uur in Dorpshuis ’n Kadiek aan de Nieuwstadweg 1A in Daarle. Zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt voor volwassenen 5 euro en voor kinderen in de basisschoolleeftijd 2 euro. Kijk voor meer informatie op Facebook of Instagram of bel 06-13576077

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 10 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 12 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 14 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 15 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 16 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 18 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05