Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Examenleerlingen exposeren in Huis van Cultuur en Bestuur

Cultuur

NIJVERDAL - In de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur is een expositie te zien met examenwerk van leerlingen van CSG Reggesteyn. De leerlingen uit klas 4 vmbo, 5 havo en 6 vwo hebben een selectie van hun examenwerk gemaakt. De expositie duurt nog tot 28 juni.

"Vorig jaar mochten examenleerlingen ook al met succes exposeren in de hal van het Huis van Cultuur en Bestuur", aldus Margreeth Sand, docente Kunst en Beeldende Vorming. "We zijn ontzettend blij dat we op deze manier de gelegenheid krijgen om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met allerlei vormen van kunst". 

Waren het vorig jaar de leerlingen van 5 Havo en 6 Vwo die hun kunstwerken exposeerden, dit jaar laat 4 Vmbo ook zien wat ze in huis hebben. Nieuw dit jaar is dat er ook digitaal werk geëxposeerd wordt (video's, een hoorspel en geluidcomposities). Dit kan via een QR-code bekeken worden. Kunst, daar word je blij van!
 

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 3 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 5 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 10 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 12 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 14 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 14 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09